Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 6 Eier
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 500 g Wasser
- 100 g Feta, zerbröselt oder in Würfeln
- 1 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Prisen Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 495 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Ruck-zuck-Salat
10min
Paprika mit Omelette-Käse-Füllung
1u.
Ofen-Omelette mit Topping
20min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Avocado-Nudelsalat mit Erdbeeren und Mozzarella
30min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1u.
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Ofenfisch mit Gemüse
50 min
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20min
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40min