Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 3 Eier
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 300 g Wasser
- 140 g Blattspinat, frisch
- 300 g Champignons, in Scheiben
- Olivenöl zum Braten
- 40 g Frischkäse
- 40 g Mais
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1442 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 Min
Low-Carb-Wolken
35 min
Ofen-Omelette mit Topping
20min
Gefüllte Spinattortillas
1 Std.
Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen
30min
Regenbogen-Sandwich
40 Min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 Min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 Min
Mandelpizza mit Babyspinat
40 Min
Brokkoli-Bowl mit Lachs und Tahin-Dressing
35 min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30min