Compatibele versies
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rote Zwiebeln, in Scheiben (7-8 mm)
- 40 g Honig
- 10 g Rotweinessig
- 1 ½ TL Salz
- 6 Eier
- 150 g Ziegenfrischkäse, cremig
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 30 g Walnusshälften, zerkleinert
- 30 g Sprossen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 Min
Spanische Tortilla
45 Min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1 Std. 45 Min
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 Min
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
40 Min
Caprese-Auflauf mit Pesto-Sauce
1 Std.
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50 Min
Ofen-Omelette mit Topping
20 Min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 Min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 Std.