Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Packung Filoteig (10 Blätter), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Pistazien, gesalzen, geschält
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 400 g Feta, in Stücken
- 1 TL Paprika edelsüß
- 20 g Olivenöl
- 80 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 462 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Süßkartoffel-Tandoori-Puffer
40min
Rote-Bete-Tarte
1h 30min
Herzhafte Baklava
1 Std.
Spekulatius-Franzbrötchen
2 Std. 45 Min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1 godz. 45 min
Erdnuss-Karamell-Tarte
3h 10min
Spaghettinester mit Auberginencreme
40min
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1 Std. 25 Min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25min