Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Wasser
- 15 g Hefe
- 120 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- 450 g Cherry-Tomaten, bunt, gemischt, halbiert
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 - 2 Knoblauchzehen, in Scheiben, nach Geschmack
- 5 - 8 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft, nach Geschmack
- 1 - 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
-
80
g Manchego Käse, in Stücken
of 80 g Parmesan, in Stücken - ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Orangenmarmelade (z. B. bitter)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 951 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 Std.
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Gefülltes Fladenbrot mit Hummus
30 Min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15 min
Sauce alla Puttanesca
25min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min