![Gedeckte Waldpilz-Tarte Gedeckte Waldpilz-Tarte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80421815f2e0cc6c5d86a14667ee7d22/Derivates/605ee2086bcc42c851598f14e71540a263db1325.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
Mürbeteig
- 330 g Mehl
- 180 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 2 Eier
Füllung und Fertigstellung
- 30 g Wasser
- 300 g frische Pilze, gemischt, geviertelt oder in Scheiben
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 geh. TL Thymian, getrocknet, und etwas mehr zum Bestreuen
- 200 g Crème fraîche
- 2 Eier, davon 1 verquirlt
- 2 Prisen Muskat
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1956 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 840 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1ч. 45 мин.
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1ч. 20 мин.
Käse-Zwiebel-Tarte
1ч. 45 мин.
Sellerie-Cordon-Bleu
1 godz.
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
Gefüllte Auberginen
50 мин.
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1 godz.
Blumenkohl-Korma
40 мин.
Rote-Bete-Tarte
1ч. 30 мин.
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1ч. 45 мин.
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1ч. 20 мин.