Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 2 ½ TL Salz
- 820 g Wasser
- 10 g Essig
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 8 Scheiben Bacon, in Streifen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2092 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hefezopf
3 Std.
Hefezopf "Take five"
2 Std. 20 Min
Zwiebelkuchen
2 Std. 30 Min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 Std. 30 Min
Grünkernfrikadellen mit Gemüse-Pommes und Parmesansauce
55 Min
Blumenkohl-Galettes mit Rotkohl-Salat
45 Min
Dinnete
2h
Grünkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Wirsingfrikadellen
1 Std. 20 Min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min