Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 2 ½ TL Salz
- 820 g Wasser
- 10 g Essig
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 8 Scheiben Bacon, in Streifen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2092 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuss-Striezel
1h 30 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Zwetschgenkuchen
2sa
Apfel-Hefe-Schnecken
2h 40min
Hefezopf "Take five"
2hod. 20min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1ωρ.
Hefezopf
2h 30min
Zwiebelkuchen
2h 30min
Hefezopf
3h
Spitzkohl-Flammkuchen
1h 40min
Wirsingfrikadellen
1h 20min