Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 140 g Wasser
- 20 g frische Hefe, zerbröselt
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- Butter zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 45 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (4 cm)
- 20 g Petersilie, abgezupft, mit Stielen (2-3 cm)
- 400 g Schmand
- 200 g Sahne
- 4 Eier
- 20 g Schnittlauch, in Röllchen
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1512 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8 Std. 30 Min
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1 Std. 30 Min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15min
Västerbotten Quiche
1 Std. 30 Min
Zwiebel-Hefe-Taler
1 Std. 50 Min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1 Std.
Buntes Tomatengratin
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Möhren-Quiches
1h 10min
Süßer Brötchen-Auflauf
1h 10min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min