Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 140 g Wasser
- 20 g frische Hefe, zerbröselt
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- Butter zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 45 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (4 cm)
- 20 g Petersilie, abgezupft, mit Stielen (2-3 cm)
- 400 g Schmand
- 200 g Sahne
- 4 Eier
- 20 g Schnittlauch, in Röllchen
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1512 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Mengsel
50min
Spinatpastete mit Ei
2h 30min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15min
Möhren-Quiches
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1h 30min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20min
Carrot-Cheesecake
1h 30min
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50 min.
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15min