Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 9 Eier, davon 1 verquirlt
- 250 g Blattspinat, frisch (siehe Tipp)
- 250 g Babyspinat, frisch
- 50 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 90 g Milch
- Butter zum Einfetten
- 275 g Blätterteig, aus der Kühltheke
- 150 g Ricotta
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2392 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 862 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 Std.
Gemüsetarte
1 Std.
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 Min
Kartoffel-Quiche
3sa
Spargel-Korma
45 Min
Lachs mit Erdbeertopping
30 Min
Reis-Pot mit Hähnchen
40 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1sa 20 dk
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 dk
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min