Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 250 g Milch
- 150 g Zucker
- 42 g frische Hefe, zerbröselt
- 550 g Mehl
- 90 - 100 g Puddingpulver, Schokoladengeschmack (2. Pck)
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
Belag und Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in kleinen Stücken
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Aprikosen, in Spalten
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 50 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 21 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1h 20min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2h
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1h 50min
Zitronen-Mango-Schnitten
6 Std. 30 Min
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12 Std.
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Apfel-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2h
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2 Std. 30 Min
Apfel-Nuss-Kuchen
4 Std.