Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 250 g Milch
- 150 g Zucker
- 42 g frische Hefe, zerbröselt
- 550 g Mehl
- 90 - 100 g Puddingpulver, Schokoladengeschmack (2. Pck)
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
Belag und Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in kleinen Stücken
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Aprikosen, in Spalten
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 50 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 21 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20min
Apfel-Tiramisu-Torte
9 Std. 30 Min
Apfel-Nuss-Kuchen
4 Std.
Schmand-Ananas-Kuchen
7 Std.
Würziges Apfel-Milchreis-Dessert
1 Std. 30 Min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Aprikosen-Cheesecake
7 Std.
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5 godz.
Apfelkuchen mit Streuseln
2 godz. 30 min
Mohn-Quark-Schnitten
1 Std. 30 Min