Apparaten en Accessoires
Espresso-Panforte
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
30 Stücke
Ingrediënten
-
Haselnüsse180 g
-
Pistazien, ungesalzen, geschält60 g
-
Feigen grob gehackt150 g
-
Orangeat100 g
-
Espresso-Bohnen gehackt15 g
-
Rosinen70 g
-
Mehl150 g
-
Lebkuchengewürz1 TL
-
Zimt1 TL
-
Nelken½ TL
-
Kardamom, gemahlen1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Koriander1 TL
-
Zucker150 g
-
Honig150 g
-
Wasser10 g
-
Butter zum Einfetten
-
Puderzucker zum Bestäuben
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
3 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
516 kJ /
123 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2024
41 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping
20min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8u. 30min
Pflaumen-Zimt-Galette
1u. 20min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1u. 50min
Walnuss-Feigen-Brötchen
2u. 50min
Kardamom-Orangen-Shortbread
1u. 45min
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8u.
Pistazien-Orangen-Dattel-Kekse
1u. 20min
Mohn-Rugelach
3u.
Husarenkrapfen mit Dulce de Leche
3u. 45min
Christstollen-Cantuccini
2u. 30min
Lemon Crinkle Cookies
2u. 45min