Apparaten en Accessoires
Rhabarber-Vinaigrette
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
1 Flasche
Ingrediënten
-
300 g Rhabarber, TK, aufgetautRhabarber in Stücken oder TK, aufgetaut300 g
-
Wasser200 g
-
Zucker100 g
-
Zitronensaft40 g
-
Senf, mittelscharf1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Öl170 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Flasche
Natrium
2519 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
8249 kJ /
1972 kcal
Vetten
171 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
117 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Bärlauchbutter
10 мин.
Glasierte Mairübchen
25 мин.
Rhabarber-Vanille-Sirup
1ч.
Sirup für Zitronenlimonade
20 мин.
Radieschengrün-Pesto
5 мин.
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 мин.
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 мин.
Thymian-Honig-Dressing
5 мин.
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1ч. 15 мин.
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2ч. 45 мин.
Möhrengrün-Pesto
10 мин.
Quitten-Rotkohl
1ч. 20 мин.