Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 40 g brauner Zucker und 2-4 EL zum Bestreuen
- 700 g Pflaumen, reif, fest und entkernt (siehe Tipp)
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ Vanilleschote, nur das Mark, ausgekratzt (siehe Tipp)
- 2 Eier
- 100 g Milch
- 50 g Sahne
- 65 g Mehl
- ¼ TL Salz
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 134 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albondigas (Hackbällchen)
30 min
Lachs mit Erdbeertopping
30 min
Pflaumen-Clafoutis
1h 15 min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24u.
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1h 30min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1 godz. 50 min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15 min
Waldorfsalat mit Eiern
45 min
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6h 25min
Saftiger Apfelkuchen vom Blech
1h 30min
Omas Streuselkuchen vom Blech
3h
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min