![Käsestangen mit Möhrengrünpesto Käsestangen mit Möhrengrünpesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/830304ba-5612-45ef-ac4c-3827ebdf7bb6/Derivates/dc218fbb-bd5c-46ea-84f5-a2cce71aa364.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Käsestangen
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 600 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
of 1 Pck. Trockenhefe (ca. 7 g) - 200 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g Olivenöl
- 1 Eigelb
- 1 geh. EL Kreuzkümmelsamen
- ½ TL Salz
Möhrengrünpesto
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
50
g Möhrengrün
of 50 g Stielmus, grob gehackt (3-4 cm) - 25 g Estragon, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Mandeln
- 150 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 137 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Bärlauch-Gnocchi mit Spinat und Cherry-Tomaten
1h 30min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1h 25min
Ringlotten-Apfel und Birnen-Trauben-Marmelade (XXL)
1 Std.
Zucchini-Ketchup
1 Std.
Eier orange färben
55 min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1h 30min
Bruschetta mit Pilzen und herbstlichem Gemüse
24hod.
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 min
Tomaten-Kräuter-Marinade
10 min
Spinat-Dip
10 min