Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Käsestangen
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 600 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
of 1 Pck. Trockenhefe (ca. 7 g) - 200 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g Olivenöl
- 1 Eigelb
- 1 geh. EL Kreuzkümmelsamen
- ½ TL Salz
Möhrengrünpesto
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
50
g Möhrengrün
of 50 g Stielmus, grob gehackt (3-4 cm) - 25 g Estragon, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Mandeln
- 150 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 137 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Käse-Cracker mit Radieschen-Dip
1 Std. 30 Min
Radieschengrün-Pesto
5min
Grüner Kräuteraufstrich
25min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
Spinat-Dip
10min
Porree-Gomasio
40 min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50 min
Brokkoli-Frikadellen mit Kartoffelpüree und Radieschen-Salat
1 godz.
Quinoa-Tomaten-Dip mit Avocado
40 min
Petersilienpesto
10min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 godz.
Dinkel-Bürli
11óra