![Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6b24f520-1abd-48e0-b577-79ea825ded33/Derivates/9b289304-3de1-4b9f-bfb1-434720461aae.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Sonnenblumenkerne, abgespült
- 260 g Wasser
- 10 g Weißwein, trocken (optioneel)
- 100 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 50 g Olivenöl
- 60 g Schalotten, halbiert
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- ¾ TL Pfeffer
- 10 g Sojasauce (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 446 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 257 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Butter
2ч.
Veganer Cashew Chedder Käse
3sa 10 dk
Apfel-Aufstrich
1 godz. 10 min
Cashew-Aufstrich
32 Std.
Veganer Käse-Dip
40 мин.
Blumenkohl-Hummus
35 min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10min
Tofu-Aufstrich mediterran
5min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 мин.
Vegane Leberwurst-Alternative
20 Min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Vegane Aioli
120hod.