Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Reis
- 600 g Chinakohl, ohne Strunk, in Stücken (5 cm)
- 3 EL Salz
- 450 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 200 g Möhren, in Stücken
- 150 g Rettich, frisch, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 50 g brauner Zucker
- 65 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (5 cm)
- 2 EL Fischsauce
- 1 - 2 EL Chiliflocken, getrocknet (siehe Tipp)
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 100 Gramm
- Calorieën
- 152 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 192 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fermentierte rote Zwiebeln
96h
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Süß-Sauer-Dhal
3 Std. 30 Min
Fermentierte Möhren
60h 30 min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 Min
Kimchi
144h
Blumenkohl-Sushi
1h 30min
Kimchi
120 Std.
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 Min
Miso-Udon-Suppe
8 Std. 30 Min