Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 2006 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koreanische Ramen mit Tofu
1 godz.
Napa Kimchi
15h
Miso-Udon-Suppe
8h 30min
Udon-Nudeln mit Gemüse (炒乌龙面)
40 мин.
Sojadip
15min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2ч. 10 мин.
Misosuppe mit Gemüse
40 мин.
Schweinebauch mit Kimchi
35 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1 godz.
Vietnamesische Nudelsuppe
1ч. 20 мин.