Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 2006 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 godz. 20 min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50min
Misosuppe mit Gemüse
40min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Kimchi
144 Std.
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50min
Napa Kimchi
15 Std.
Schweinebauch mit Kimchi
35 Min
Udon-Nudeln mit Gemüse (炒乌龙面)
40min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min