![Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96406170-2DDA-4404-8B36-42CFB9740D9F/Derivates/132BD1F0-CE3B-4D0E-9583-9A7C8558EFD9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 2 Lorbeerblätter
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (400 g), abgetropft, oder andere weiße Bohnen
- 280 g Thunfisch, in Öl (2 Dosen), abgetropft
- 20 g Kapern (möglichst Qualität Nonpareilles), abgetropft
- 4 Sardellenfilets, in Salz eingelegt
- 50 g Crème fraîche
- 1 EL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Glas Kapernäpfel, eingelegt in Lake (250 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 693 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thunfischmousse
10min
Avocado-Bohnen-Hummus
10min
Rote-Bete-Hummus
50 мин.
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Melanzanicreme
1u. 20min
Makrelen-Tapenade
10min
Tapenade
5 min
Forellencreme
10min
Auberginenpüree
30min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min