Apparaten en Accessoires
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
1100 g
Ingrediënten
-
Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)30 g
-
grüne Chilischote, frisch halbiert, entkernt1
-
Knoblauchzehen2
-
Kurkuma, gemahlen2 TL
-
Ingwer, getrocknet, gemahlen2 TL
-
Chilipulver½ TL
-
Weißweinessig220 g
-
Kreuzkümmelsamen1 ½ TL
-
Bockshornkleesamen1 ½ TL
-
Sesamöl130 g
-
Zucker110 g
-
Salz1 TL
-
Auberginen gewürfelt (2 cm)600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1100 g
Eiwitten
13 g
Calorieën
7966 kJ /
1904 kcal
Vetten
137 g
Koolhydraten
156 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Die Aromen Indiens
72 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Auberginenpüree
1u. 30min
Dal Makhani
9u. 30min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30min
Hummus
20min
Ghee - geklärte Butter
50min
Sheek Kebab
1u. 10min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Zwiebel Bhaji
45min
Möhren-Halwa
40min
Auberginencreme "Orient"
2u.
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min