![Cranberry-Chutney mit Roter Bete Cranberry-Chutney mit Roter Bete](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8819155E-11D8-4B0B-B815-A71248ABDBDF/Derivates/0d8999f9-8966-4bc9-9e1c-7ba7505eb273.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Rote Bete, roh, klein, mit Schale
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Birne, reif (240 g), in groben Würfeln
- 2 EL Zitronensaft
- 150 g Cranberrys, frisch
- 50 g brauner Zucker
- 5 EL Rotweinessig
- 1 EL Senfkörner
- 200 g roter Traubensaft
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2617 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 117 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Mango-Chutney
1h
Quittenchutney
55min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Birnen-Chutney
50min
Gurkenschalen-Limo
24h
Kürbis-Apfel-Chutney
50min
Balsamico-Feigen
40min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1h
Fenchelpesto
10 min
Gerösteter Mandel-Lauch-Aufstrich
1ч. 30 мин.
Kirsch-Ketchup
1h 25 min
Rhabarber-Chutney
1ч. 30 мин.