Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 800 g Wasser
- 300 g Kräuteressig
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Nelken
- 6 Wacholderbeeren
- 1 TL weiße Senfkörner
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 2 TL Salz
- 1 EL brauner Zucker
- 500 g Rote Bete, geschält, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 9 TL Trüffelöl (ca. 50 g)
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 613 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40min
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 Std.
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35min
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30 Min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10 min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1h 10 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min