Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 800 g Wasser
- 300 g Kräuteressig
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Nelken
- 6 Wacholderbeeren
- 1 TL weiße Senfkörner
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 2 TL Salz
- 1 EL brauner Zucker
- 500 g Rote Bete, geschält, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 9 TL Trüffelöl (ca. 50 g)
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 613 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1h 50min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1 Std.
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 Std.
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30 Min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 Min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25min