Apparaten en Accessoires
Hot ginger spread
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zwiebel klein, halbiert1
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben30 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Olivenöl10 g
-
Tomatenmark25 g
-
Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen1 TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen1 TL
-
Curry mild1 TL
-
Koriander, gemahlen2 Prisen
-
Meersalzflocken fein2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
0 g
Calorieën
829 kJ /
198 kcal
Vetten
22 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Möhren-Ingwer-Creme
15min
Orientalische Grillbutter
8u. 15min
Hirtencreme
1u. 15min
Möhre trifft Orient
1u. 15min
Sesambutter
5min
Rote-Linsen-Dip
40min
Persisches Pesto
5min
Curry-Nuss-Aufstrich
20min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Basilikum-Parmesan-Creme
5min
Paprika-Feta-Creme
10min
Dip Dip Hurra
10min