![Cranberry-Rosmarin-Chutney Cranberry-Rosmarin-Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E0D35854-B91A-4D45-A903-0CFA5211553C/Derivates/B510BAEF-7DAC-4096-933E-E56D3BB24A9A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rote Zwiebeln (ca.150 g), halbiert
- 220 g Zucker
- 125 g Rotweinessig
- 185 g Wasser
- 4 Stängel Rosmarin (ca. 10 cm), Nadeln abgezupft
- 1 Zimtstange
- 10 schwarze Pfefferkörner
-
1
Lorbeerblatt, frisch
of 1 Lorbeerblatt, getrocknet - ¼ TL Muskat, gemahlen
- 340 g Cranberrys, getrocknet
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3922 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 227 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon-Konfitüre
25 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Balsamico-Gelee
5h 20min
Schalottenconfit mit Portwein
1j 10 menit
Gewürz-Nussmischung
1h
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1h
Chai-Sirup
35 min
Zwetschgen-Chutney
50min
Feigensenf
1h
Preiselbeer-Chutney
20 min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h