Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 15 Zweige Thymian, abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinierte Möhren
2 Std. 35 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Focaccia Verde
2h 20min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 Std.
Dinkel-Cantuccini
2h
Pizza mit Ratatouille
3h
Focacce mit Oliven
2h
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min
Allgäuer Seelen
1h 20min
Baguette Rustica
4h 20min