![Oliven-Rosmarin-Fougasse Oliven-Rosmarin-Fougasse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C1C4985-30BA-4AE8-B636-9B42B60AD2DC/Derivates/7f51006f-8634-40c2-a18b-95ba80acba91.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 15 Zweige Thymian, abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Körner-Bürli
12h
Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip
2h 35min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Pistazien-Hefezopf
2h
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Sesam-Baguette
1h 30min
Tartelettes mit Kaiserschoten und Schinken
1h
Ale Brötchen
1u. 40min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Mediterrane Fladenbrote
1u. 10min
Focaccia Verde
2h 20min
Chia-Baguettes
3h 50 min