Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 15 Zweige Thymian, abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Spanische Pizza
1h 20min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Caponata-Crostini
4h 40min
Pizza mit Salsiccia
2h 40 min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Focacce mit Oliven
2h
Tarte Tatin mit Tomaten
1 godz. 40 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Chia-Baguettes
3h 50 min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min