![Mehrkorn-Focaccia Mehrkorn-Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4AC30335-13C7-4B44-90AB-D61421B4DFDA/Derivates/6F4E1E87-42D5-4954-AD37-C47C2C282B96.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Weizenkörner
- 150 g Roggenmehl (Type 1150)
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 330 g Wasser
- 60 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 1 TL grobes Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattabrötchen
1h 40min
Dinkel-Körner-Brötchen
2h
Haselnussbrötchen
13h 30 min
Bürli mit Roggen
12 Std.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14h
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Krustis
3 godz. 30 min
Rosmarin-Thymian-Chips
2h
Astra-Schrippen
2h 50 min
Mohn-Bürli
12 Std.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 Std.
Körner-Bürli
12 Std.