Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Haselnüsse
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 100 g Orangeat
- 50 g Rosinen
- 50 g Feigen (Softfrüchte), gewürfelt
- 1 EL Zimt
- ½ TL Nelken
- ½ TL Koriander
- 3 Prisen Muskat
- 1 gestr. TL Pfeffer
- 1 TL Kardamom
- 100 g Mehl
- 1 EL Lebkuchengewürz
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entsteint (Softfrüchte) , in Streifen
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 60 g Walnusshälften
- 100 g Zucker
- 170 g Honig, flüssig
- 20 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caponata Siciliana
30min
Lemon Curd-Tartelettes
2 godz.
Torta della nonna
2 godz. 10 min
Sizilianisches Mandelgebäck
30min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3 godz.
Gewürz-Florentiner
1 godz. 30 min
Nusstarte mit Aprikosen
1 godz.
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3 godz.
Kardamom-Rosen-Shortbread
1 godz. 30 min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1 godz.
Bakewell Tarte
2 godz.
Feigen-Mandel-Cantuccini
1 godz.