Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 50 g Wasser, eiskalt
Belag
- 600 g Pfirsiche, halbiert, entsteint
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Schmand
- 100 g Magerquark
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 15 g Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 80 g Aprikosenkonfitüre
- 1 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1860 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50 Min
Englische Früchtekuchen
3h 30min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1 Std. 10 Min
Birnen-Walnuss-Crumble
45 Min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15 min
Nusstarte mit Aprikosen
1 Std.
Panforte de Siena
2 Std.
Engadiner Walnusstörtchen
1h 45min
Brombrick
4 Std.
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4 Std.
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5h 45min
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.