![Sauerteigpizza mit Porree und Coppa Sauerteigpizza mit Porree und Coppa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26A7EA96-315A-4CB5-98C4-DF1B029590DD/Derivates/3fdba2fb-9c1f-4733-af63-13064e241e1e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1890 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naturjoghurt
12h 10 min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Sous-vide-Forelle mit Bohnenpüree und Gemüsechips
1 Std. 30 Min
Wirsing-Dinnete
2 Std.
Tiroler Schinkenbrot
16 godz. 15 min
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Schweizer Rustico
25h 20min
Dinkelweckerl
23 godz. 40 min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 godz.
Pizza Greco
1 Std. 20 Min
Schweizer Bauernbrot
7 godz.
Koriander-Falafeln
40 Min