Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1890 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Bauernbrot
16sa 15 dk
Oberländer
14 Std. 30 Min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102h
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1 Std. 45 Min
Römische Pizza Bianco
6 godz. 30 min
Erdäpfelpolster
14h 40min
Antipasti-Calzoni
1小时 20 分钟
Pizza mit Bohnen und Schinken
2h
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 Std. 45 Min
Weinknorzen (Weinreben)
17h 35min
Vinschgerl
14 Std.