Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 300 g Wasser
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- 1 gestr. TL Zucker
- 530 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Hartweizengrieß
- 2 TL Salz
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 1 TL Meersalz, grob
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 6475 kJ / 1547 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 204 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Bärlauch-Röggelchen
48 Std.
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min
Bärlauch-Hörnchen
55min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Bärlauch-Franzbrötchen
2u. 20min
Bärlauchöl
15min
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2h 30min
Kürbis-Zupfbrot
2 Std. 40 Min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2u. 20min
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1h 15min