Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 50 g Mandeln
- 250 g Quitten, geschält, geviertelt, entkernt
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 50 g Rosinen
- ½ TL Zimt
- 50 g brauner Zucker
- 10 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1792 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Quittenkonfekt
1h 25min
Gedeckter Quittenkuchen
3 Std. 30 Min
Quitten-Cranberry-Strudel
1 Std. 10 Min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2h 20 min
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2h
Stachelbeer-Streuseltaler
1 Std. 45 Min
Ingwer-Quitten-Streusel
1 Std. 5 Min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min