Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 75 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
-
½
TL Vanillezucker, selbst gemacht
of ¼ TL Vanilleextrakt - 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 700 g Äpfel, geschält, halbiert, große geviertelt
- 30 g Zucker
- 10 g Butter, in Stückchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1002 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 51 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Sahne-Torte
2h
Gemüsereis mit Ei
1 Std.
Tahin-Mandel-Eis
15h
Karamell-Obstkuchen
1 Std. 20 Min
Gemüseplatte mit heller Sauce
1 Std.
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1h 30min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2h 15min
Mini-Zitronen-Gugelhupfe mit Rosmarin-Frosting
1 Std. 25 Min
Safran-Baiser-Kuchen
1 Std.
Joghurt-Kirsch-Riegel
5h
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2h 15min
Haselnuss-Eis
8 Std.