Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Milch
- 55 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- 50 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 TL Vanilleextrakt
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1391 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 21 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kefir-Zöpfe
7ωρ. 30 λεπτ.
Rumänische Frischkäsewecken
2 Std.
Drömmar
50 λεπτ.
Osternest
2 Std.
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 Std.
Scones mit getrockneten Kirschen und Schokostückchen
40 Min
Lamm aus süßem Hefeteig
1ωρ. 30 λεπτ.
Dänische Hefeknoten
1ωρ. 30 λεπτ.
Nuss-Nougat-Stern mit Nutella
2u. 15min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.
Franzbrötchen
2u. 45min
Hefezopf "Take five"
2 Std. 20 Min