Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 50 g Oliven, grün, entsteint, mariniert
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 250 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 600 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz
- 75 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Pecorino, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2135 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30 min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Schnelle Zwiebelfladen
1h 20 min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Pesto-Hörnchen
1h 20 min
Käse-Sesam-Ecken
2h
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30 min
Speckrosen
1h 15min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50min
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35 min