Compatibele versies
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 125 g Milch
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreuen
- ½ TL Salz
- 1 EL Kräuter der Provence
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 8 Oliven, grün, entsteint
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2119 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamell-Walnuss-Stuten
3h
Parmesan Kräuter Cracker
1h
Walnuss-Knäckebrot
1 Std. 50 Min
Mohn-Bürli
12 Std.
Zwiebelzwirbel
35 min
Roggenbrötchen mit Espresso
2h
Aprikosensenf
30 min
Pecannuss-Parmesan-Plätzchen
1h
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2h 30 min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Sesam-Baguette
1h 30 min
Curry-Zwiebel-Baguette
3h