Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillecreme
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Puderzucker
- 1 TL Vanilleextrakt
- 50 g Mascarpone
Johannisbeerwaffeln und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 200 g Buttermilch
-
150
g rote Johannisbeeren
of 150 g rote Johannisbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1308 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Armes Burgfräulein
20 min
Bircher-Waffeln
40 min
Honigbären-Muffins
1 Std. 50 Min
Maronenwaffeln mit Lebkuchensahne
25min
Johannisbeer-Cupcakes
1 godz.
Gefleckte Schokoladenwaffeln
45 min
Hefe-Pfannkuchen (Plinsen)
1 Std. 30 Min
Dinkel-Schoko-Waffeln mit Karamellsauce
45 min
Buttermilch-Waffeln
30 min
Bergische Waffeln
20 min
Apfel-Zimt-Waffeln
45 min
Bananenwaffeln mit Schokoladensauce
30 min