Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Mandelstifte
- 4 Scheiben Hefezopf à ca. 1,5 cm dick (ca. 50-60 g pro Scheibe)
- 3 Eier
- 120 Milch
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Butterschmalz (z. B. Butaris)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Beeren, gemischt, frisch zum Bestreuen
- Pflaumenmus zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3355 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton Mess
4 godz. 20 min
Grießbrei mit Kirschkompott
20 Min
Grießschnitten mit Mohnzucker
2h
Johannisbeerwaffeln mit Vanillecreme
45 Min
Schupfnudeln mit Karamellsauce und Äpfeln
40 dk
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50 Min
Raggmunk - schwedische Kartoffelpuffer
30 Min
Arme Ritter
20 Min
Pannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1 Std. 10 Min
Dutch Baby mit Orangen-Schmand
35 dk
Pfannkuchen vom Blech
45 Min
Bananenwaffeln mit Schokoladensauce
30 Min