![Antipasti-Calzoni Antipasti-Calzoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19358f66-f2b2-4d4f-928e-b97e0c9d3f27/Derivates/a5ad7dc5-b70b-48a7-ab66-da5091477721.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Befeuchten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 50 g Tomatenmark
- 250 g gemischte Antipasti, in Öl eingelegt, z. B. getrocknete Tomaten, Artischocken, gefüllte Peppadews, Oliven etc., grob gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 823 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fatayer mit Rinderhack
2h
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 Std. 20 Min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2h
Mini-Auberginen-Pizzen
1 Std.
Tortillas mit Räucherlachs und Gurken
45 Min
Crêpes mit Lachs-Frischkäse-Füllung
1 Std.
Schnelle Zwiebelfladen
1 Std. 20 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Spinat-Empanada
1 Std.
Pinsa classico
12h 50 min
Rom - Pizzataler
1 Std. 30 Min
Gözleme mit Feta
1 Std.