Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 10 g frische Hefe
- 100 g Wasser
- 1 TL Honig
- 190 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Hartweizengrieß
- 1 TL Salz
- 100 g Cherry-Tomaten, in Stücken
- 10 g Kapern, abgetropft
- Meersalzflocken zum Bestreuen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2750 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1290 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1h 5min
Kartoffel-Quiche
3 godz.
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1 godz.
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4 Std. 30 Min
Regenbogen-Sandwich
40 min
Kräuterschiffchen aus Quark-Öl-Teig
1 Std. 30 Min
Fußball-Pizza
9 godz.
Mediterranes Pane Bianco
2 godz.
Dinkelhack-Zucchinipäckchen vom Grill
1 godz. 10 min
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1 Std. 30 Min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1 godz. 25 min