Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Milch
- 10 g Hefe
- 45 g Zucker
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 300 g Äpfel, geviertelt, geschält, entkernt
- 70 g Zucker
- 8 g Zimt, gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- 30 g Butter, weich
- 30 g Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1455 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 37 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllter Hefekranz
2h 15min
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2h 25min
Erdbeerschnecken
3h
Blaubeer-Vanille-Schnecken
3h
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2 Std.
Bier-Schokoladen-Kuchen
3h
Laugenzopf
3h 30min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2 Std.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Omas Streuselkuchen vom Blech
3h
Germknödel mit Apfelfüllung und Zimtbutter
1 Std. 20 Min