Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamellsauce
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 120 g Sahne
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarte und Fertigstellung
- 300 g Äpfel, in Stücken
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Msp. Zimt
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B. von Tante Fanny
- 80 g Crème fraîche
- 20 g Haferflocken, zart
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1675 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Karamellsauce
1h 30 min
Karamell-Bonbons
2 Std.
Salz-Karamell-Toffees
1h 45min
Salzkaramell-Cheesecakes
2 Std.
Shortbread mit Salzkaramell
3h
Sweet-Bubble-up
2 Std.
Cremige Knusper-Bomben
5h 30min
Karamell-Brownies
1h 20 min
Erdbeer-Blondies mit Macadamianuss-Streuseln
1h 10 min
Limetten-Milchreis-Tarte
3h
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Pannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1h 10 min