Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamellsauce
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 120 g Sahne
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarte und Fertigstellung
- 300 g Äpfel, in Stücken
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Msp. Zimt
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B. von Tante Fanny
- 80 g Crème fraîche
- 20 g Haferflocken, zart
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1675 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Karamell-Bonbons
2h
Erdnuss-Karamell-Tarte
3h 10 min
Salz-Karamell-Toffees
1h 45min
Karamellsauce
1sa 30 dk
Karamell-Schoko-Tartelettes
2h
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2h
Shortbread mit Salzkaramell
3h
Crème Pâtissière
15 Min
Zitronenschnecken
3h 30min
Salzkaramell-Brownies mit Pecannüssen
2 Std. 30 Min
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45min
Karamell-Cheesecake
7 Std. 15 Min