![Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4650A892-EE83-4B34-BE1B-7FE396A701BA/Derivates/13ce86ba-c922-4556-a918-4cc9500ddab5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 320 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 470 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl
- 300 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 300 g Cocktail-Tomaten, halbiert
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2093 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 Std. 40 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Tomaten-Focaccia
2sa 10 dk
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1小时 20 分钟
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 Std.
Rom - Pizzataler
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min