Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 320 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 470 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl
- 300 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 300 g Cocktail-Tomaten, halbiert
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2093 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Mediterrane Langos
1ωρ. 30 λεπτ.
Teigtaschen mit Fetakäse
1hod.
Antipasti-Calzoni
1hod. 20min
Mediterraner Flammkuchen
35 λεπτ.
Ciabatta
17 godz.
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1ωρ. 40 λεπτ.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3 godz. 10 min
Pizza-Bruschetta
1ωρ. 30 λεπτ.
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50 min.
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40 λεπτ.
Caprese Wraps
10 min.