Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
- 80 g Gouda, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 50 g Basilikum-Pesto
- 2 - 3 Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1998 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Pizza mit Kartoffeln
1h 30 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Weiße Pizza mit Rucola
1h 35 min
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Vier-Käse-Pizza
1h 40min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45 min
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45 min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45 min