![Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9CE4A6E2-8555-4D43-B711-256480EB7A45/Derivates/47A4F3BC-6E41-4F7D-9041-C84D82901F80.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
- 80 g Gouda, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 50 g Basilikum-Pesto
- 2 - 3 Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1998 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Vier-Käse-Pizza
1u. 40min
Pesto-Ähre
40min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1u. 10min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3h
Räucherlachs-Pizza
1h
Tomaten-Rucola-Pizza
50 мин.
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1u. 20min
Pilzza
1u. 20min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Gemüse-Kopenhagener
45min