Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 75 g Gouda, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt
- 150 g Kräuterfrischkäse
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 2 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (à 1 Teigplatte ca. 24 x 40 cm, 270 g, z.B von Tante Fanny)
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1110 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1 Std. 30 Min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Spinat-Schafskäse-Turm
1 Std. 10 Min
Veggie-Rolls
45 Min
Roggentarte mit roten Linsen
2 Std.
Paprika-Feta-Tarte
1 Std.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.