Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kartoffelteig
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Dinkelmehl Type 630
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 1 Ei
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, in halben Ringen
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1362 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse-Schmand-Kuchen
1 godz. 30 min
Quiche mit Ofenpaprika
2 godz.
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2 godz.
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1 godz. 45 min
Ricotta-Puffer
25 min
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1 godz. 30 min
Möhren-Quiches
1 godz. 10 min
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1 godz. 30 min
Paprika-Salami-Quiche
45 Min
Paprika-Zucchini-Quiche
1 godz.
Käse-Brokkoli-Lasagne
50min
Kartoffel-Zucchini-Tortilla
1 godz. 10 min