Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Kl. M), getrennt
- 300 g Milch
- 200 g Mehl
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 2 Prise Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Camembert
- 2 Birnen, geviertelt
- 10 g Zitronensaft
- 4 EL Öl
- 8 Scheiben Bacon, quer halbiert
- 80 g Preiselbeerkompott
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2970 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Birnen
55min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2h
Camembert-Soufflé
45 Min
Marzipan-Schmarren
45 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Camembert-Sticks mit Aprikosendip
30 Min
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50 Min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1 Std.
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 Std. 50 Min
Apfel-Käse-Makkaroni
45 Min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min