Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Kl. M), getrennt
- 300 g Milch
- 200 g Mehl
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 2 Prise Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Camembert
- 2 Birnen, geviertelt
- 10 g Zitronensaft
- 4 EL Öl
- 8 Scheiben Bacon, quer halbiert
- 80 g Preiselbeerkompott
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2970 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac and Cheese mit Rosenkohl
1 godz.
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Lavendelcreme
5 Std.
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 Min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1 godz.
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 Std. 40 Min
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2 Std.
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 godz.
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1 godz. 30 min
Speck-Apfel-Quiche
2 Std.
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 Std. 50 Min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min