Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
TM6 TM5

Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto

4.6 (167 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g Weizenmehl Type 550
  • 160 g Wasser
  • 15 g frische Hefe
  • 90 g Olivenöl
  • 2 TL Salz
  • 90 g Parmesan, in Stücken
  • 200 g Crème fraîche
  • 20 g Honig
  • 1 TL Pfeffer
  • 180 g Kabanossi, in Scheiben (5 mm)
  • 1 - 2 Birnen, in dünnen Scheiben
  • 20 g Pinienkerne
  • 60 g Rucola

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1365 kJ / 326 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
25 g
Vetten
20 g
Vezels
2.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten