Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Obazda
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Camembert, würzig, in Stücken
- 200 g Schmand
- ½ TL Kümmel, ganz
- ½ TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
Teig und Fertigstellung
- 230 g Mehl
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen
- 2 Weißwürste, in dünnen Scheiben
- 3 - 4 TL süßer Senf
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 min
Pilz-Maultaschen-Auflauf
1 Std. 10 Min
Maultaschensalat
30min
Knödelteig-Schnitten
35 min
Bavarian Wrap
10 Min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 Std.
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2h
Brezen-Salat
25min
Laugenknödel mit Käsekern
1 Std.
Brezelgugelhupf
1 Std. 10 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15 min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 Std.