Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 200 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Schmand
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Roastbeef, in dünnen Streifen (ca. 2 x 5 cm)
- 30 g Whisky
- 25 g Honig
- 2 gestr. TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 250 g braune Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 2 ½ EL Olivenöl
- 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- ¾ TL geriebene Zitronenschale
- 2 Frühlingszwiebeln, in sehr dünnen Ringen (ca. 2-3 mm)
- 50 g Parmesan, in dünnen Spänen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3669 kJ / 876 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1 godz. 15 min
Gefülltes Fladenbrot
1 godz. 40 min
Hähnchen-Estragon-Pasta
1h 10min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 Std. 50 Min
Mohn-Brötchen mit Chorizo-Füllung
2 Std. 30 Min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10 min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2h
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30 min
4-Käse-Pizza
3h 50 min.