![Pizza mit Roastbeef und Pilzen Pizza mit Roastbeef und Pilzen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/144A6372-B56D-4A51-A810-E7DF5E701E2F/Derivates/3BAB8F60-8B1E-4799-B3E1-CE8EC20F0249.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 200 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Schmand
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Roastbeef, in dünnen Streifen (ca. 2 x 5 cm)
- 30 g Whisky
- 25 g Honig
- 2 gestr. TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 250 g braune Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 2 ½ EL Olivenöl
- 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- ¾ TL geriebene Zitronenschale
- 2 Frühlingszwiebeln, in sehr dünnen Ringen (ca. 2-3 mm)
- 50 g Parmesan, in dünnen Spänen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3669 kJ / 876 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Müslibrot
1h 30min
Mohn-Brötchen mit Chorizo-Füllung
2h 30min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Pizza Diavolo
1h 15 min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 Std.
Erdbeer-Pfirsich-Trifle
1j 35 menit
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3h
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Pizza Margherita mit Bier
2h 10min
Pilzza
1h 20min