Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 50 g Oliven, grün, entsteint, abgetropft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in groben Streifen
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 150 g Spiralnudeln
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 g Weißweinessig
- 25 g Rapsöl
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Msp. Zucker
- 10 g Senf, mittelscharf
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 80 g Putenbrust-Aufschnitt, in Streifen (ca. 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35 Min
Kartoffel-Flammkuchen
40 Min
Kichererbsensalat mit Pampelmuse und Hähnchen
45 Min
Nudel-Tortilla
30min
Mexikanischer Kartoffelsalat
2h
Curry-Möhren-Nudelsalat
35 Min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 Min
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1 Std.
Nudel-Gemüse-Salat
25 Min
Bunte Gemüsepaella
45 Min