Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Feigen, getrocknet (ca. 40 g)
-
80
g Gruyère Käse, in Stücken
of 80 g Bergkäse, in Stücken - 400 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 35 g Rapsöl
- 100 g Sonnenweizen
- 70 g Roastbeef, in Scheiben
- 1 Salatherz, klein
- 1 Möhre (ca. 60 g), in Stücken
- 100 g Apfelsaft
- 50 g Joghurt, 1,5% Fett
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf, mittelscharf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 55.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Konfettisalat
2h 45min
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3h 45min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1 godz. 30 min
Romanesco-Salat
1 godz. 40 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 min
Bunter Quinoasalat
50 min
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45 min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 min
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min